CVOD wint DDDQ !

CVOD - DDDQOorzaok Draank heeft altijd zin in een nieuwe uitdaging! Na de bekendmaking van het initiatief van DDDQ, werd al gauw duidelijk dat een groot aantal leden van CVOD deze uitdaging samen wilden aangaan. Team Captain Sander zorgde voor de juiste aanloop naar de Quiz avond op zaterdag 3 oktober jl. Want….wat moesten we verwachten? Geen idee! Laptops, iPads, smartphones, alle boekjes over Dongen en aanverwante informatie; àlles werd meegesjouwd naar onze locatie.

“U weet wel waarom” wij heel graag vanuit Café de Valk wilden deelnemen. Jan Smans gaf ons de mogelijkheid om samen met nog 3 teams van zijn café een tijdelijk zenuwcentrum van de DDDQ-koorts te maken. Een wifi verbinding…een beamer met DDDQ verbinding…voldoende ruimte…haspels…en een goed verzorgd buffet voor de innerlijke mens en gezelligheid!

Jan, dankjewel !!

Na het ophalen van de DDDQ map in De Poort door onze Team Captain (wat was ‘ie snel!) konden we aan de slag. Categorieën werden verdeeld onder de teamleden en iedereen ging in isolement aan de slag, opperste concentratie! Bij verschillende opdrachten konden we als team aan de slag: muziekfragmenten, dialect en TV tunes herkennen. Op vastgestelde tijden stuurden we leden naar de doorgegeven locaties voor buitenopdrachten.

Jerry heeft bijvoorbeeld heel Dongen doorgefietst o.a. op zoek naar de Joker, Ton en Wilbert hebben balletje getrapt bij VV Dongen en Debby mocht in haar sportkleding een CITO toets maken, maar de nadruk lag op de Valk met al onze digitale hulpmiddelen.

Wat was het een bijzondere ervaring: Oorzaok Draank ruim 5 uur in een kroeg met een minimale drankinname. Een plek in de Top 75 hadden we zeker wel verwacht, maar een glorieuze overwinning met 907 punten is voor ons een prachtige afsluiting van een geweldige uitdaging.

C.V.O.D / Falkies Quizteam en de hulplijnen:
Sander, Miranda, Vicky, Wilbert, Debby, Mario, Daniëlle, Frodo, Désireé, Rogier, Marleen, Ton, Rianne, Jerry, Simone, Mario, Jan Smans, alle behulpzame ouders, oma’s, opa’s, broers, zussen, oom’s, tante’s, bekende en aanverwanten.

PS: Dit alles had nooit plaatsgevonden als de DDDQ organisatie er niet zo’n spektakel van had gemaakt. Goede promotie door het jaar heen een en niet tevergeefs! Ook organisatie DDDQ en iedereen die er aan heeft meegeholpen: Hartelijke dank!

Getagd , , , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.